Over Treemendo

Het Team

Treemendo is opgericht door een groep vrienden: Joris Olde Rikkert & Charlotte Hopmans, Sven van Aspert, Marijn van Asseldonk, & Nikki Kluskens.

joris olde rikkert

Joris Olde Rikkert

Als klimaatfysicus en designer, ben ik mij bewust van de destructieve effecten van klimaatverandering en een gevoel van disconnectie tussen mens en natuur. Met Treemendo gaan we beiden tegen.

Charlotte Hopmans

Verbinding voelen met de natuur is cruciaal voor ons welzijn en een duurzame toekomst. Mijn expertise in communicatie, sales, en duurzaamheid, maakt dat ik positieve klimaat- en natuur-impact kan maken met Treemendo.

The Nature Network

Stichting

Treemendo is onderdeel van non-profit stichting The Nature Network. Onze visie is om nog meer impact organisaties en projecten op te zetten zoals Treemendo, daarom hebben we de stiching ‘The Nature Network’ genoemd. Lees meer over onze stichting op:

www.thenaturenetwork.nl

Bestuur

Het bestuur van de stichting

Nikki Kluskens

Nikki Kluskens

Voorzitter

Nikki is een expert in duurzame ontwikkeling en beleid gericht op systematische verandering en participatie. Nikki is de voorzitter van de stichting.

sven van aspert

Sven van Aspert

Penningmeester

Sven is een strateeg die zich inzet voor meervoudige waarde creatie. Sven is de penningmeester van de stichting.

Marijn

Marijn van Asseldonk

Secretary

Marijn is een gespassioneerd sociaal ecoloog, gespecialiserd in de interactie tussen maatschappij en ecologie. Marijn is de secretaris van de stichting.

Kernwaarden

In alles wat we doen gaan onze impact en onze waarden boven alles

Contact

Heb je vragen, suggesties, feedback, commentaar of wil je gewoon een keer praatje maken? Wij kijken er naar uit!